2. september 2013

Beitetid over og snart løp igjen

Det har skjedd lite siden sist. X-Ellent var knallfin i hurtigarbeidet tirsdag forrige uke, så jeg gleder meg veldig til den neste starten. Hvis det er noen som ønsker å kuske han på Sørlandet 15. september, så ta gjerne kontakt med meg via facebook, mail, eller noe.

X-Ellent fikk også vaksine og årets tannrasp på torsdag. Det var visst mest å ta på venstre side, og han skulle visst hatt en tannrasp for 6 måneder siden også.

Så nå har X-Ellent hatt fri siden onsdag. Og han har hatt så mye energi at han har bitt meg to ganger (heldigvis bare sånn klypebitt). Jeg merker godt at han står alene da plaginga (som har gått ut over den hesten han har stått sammen med tidligere) nå gå ut over meg istedenfor. I dag må vi på tur for å få ut noe energi.

Jeg har erklært beitesesongen for over. Her ute er vinden og lufta litt kaldere enn inni byen, selv om vi begynner å merke det der også. Så jeg lar graset få stå i fred nå resten av det som måtte være igjen av sommeren. Da blir det greit å slippe X-Ellent ut der når frosten kommer, selv om han går barbeint. Men nå stålsetter vi oss for noen måneder med regn, gjørme og avslutning på løpssesongen.

X-Ellent og jeg var å lekte litt på jordet her den ene dagen. Det var visst veldig gøy. Jeg kunne bare stå på midten av jordet å smatte, og så løp X-Ellent i bånn gass rundt hele jordet. Etterhvert viste jeg X-Ellent epletreet. Da var det ikke noe gøy å løpe lengre (forståelig nok).


Ingen kommentarer: