9. juni 2010

Trening til utstillinga

Vi tømmekjørte litt i dag. X-Ellent er så utrolig kul å tømmekjøre, for han går jo nesten overalt. Jeg tok noen bilder av forskjellige "hindere" vi har passer i dag.

Først lagde jeg en bane som vi lekte oss litt mer. Lengst fra til venstre er det påler som vi gikk sikk-sakk mellom. Jeg økte avstanden etterhvert som tempoet økte. Lengst fra til høyre ligger det en 90 graders vinkel som vi skulle gå/løpe gjennom. Nærmest til høyre skulle det gjøres holdt mellom pinnene på bakken, og den røde stanga gikk vi rundt på mange forskjellige måter.

Etterpå beveget vi oss bort til barenskolen, for det ble for kjedelig hjemme på plenen til mamma. Der fant vi denne trappa som vi gikk opp, og senere gikk vi ned den.

På andre siden av skolen fant vi noen lekestativ. Dette fant vi ut at det var morro å gå sikk-sakk gjennom, etter litt krangling, for X-Ellent ville heller rulle seg i den fine strand-sanda som var der :p

Så hoppet først, gikk senere, vi over disse hjulene. Vi valgte såklart å gå over de laveste. Dette forserte vi senere også, siden det var så morro :)

Sikk-sakk-stativ. X-Ellent bøyde hodet så "bevisst", virket det som, da vi skulle under den første stanga som var for lav for han.

Vi var innom en liten skog før vi hoppet opp og ned over disse dekkene noen ganger.

Lang trapp vi gikk opp. Brukte så klart de små trinnene.

Og etterhvert var vi på vei hjem. Er så godt å se at X-Ellent liker å gå tur og bli brukt. Er alltid glad og fornøyd når vi er ute.

Her står han og venter på en kald dusj, som han sikkert syntes var himmelsk. Han har vel aldri stått  fint noen gang når jeg har blitt nødt til å holde han samtidig som jeg spylte.

Ingen kommentarer: