15. september 2012

Ei stund siden sist

I mellomtida har jeg begynt på UiA igjen, og hatt nok å henge fingrene i siden forrige innlegg.

Det som er skjedd i mellomtida er ikke stort, men jeg kan fortelle at X-Ellent skal på kurs med Ole Johansen i oktober. X-Ellent har jo dette problemet med skoing. Og mandag i forrige uke tok jeg av skoene på X-Ellent. Det var litt av en kamp. Med en gang jeg fikk høre prisen på kurset, meldte jeg meg på med X-Ellent. Håper Ole Johansen kan finne ut av noe.

Og så har jeg startet vintertreninga på X-Ellent litt tidlig i år. Jeg var ikke helt fornøyd med han i slutten av august, så fant ut det kanskje var like greit.

Og så har det kommet ny hest på stallen. Det er en N/L vallak på 19 år som Marthe og Ingvild skal ha å ri på. Den heter Rambo, og er blitt kjempe god venn med X-Ellent allerede. Han kom på onsdag, og allerede i dag (lørdag) stod de å spiste fra den samme høyhaugen. Dette tror jeg kommer til å bli veldig bra.
(Mer etter bildene.)

Ute sammen i dag

Funnet epletreet

Epler, NAM!
 
Første kvelden sammen

Pene Rambo

X-Ellent er veldig glad for endelig å ha fått en kompis igjen

Pappa har endelig kommet i gang med å gjøre forberedelsene som trengs i innkjørselsen for å legge asfalt. I den forbindelse har pappa skrapt av mye grus og stein. En del av dette har han tømt der hvor jeg ønsket å lage en bakke ned ei skråning inne på jordet, slik at luftegård nr 1 og 2 nå kan henge sammen. Så da jeg kom hjem fra Oslo, og var i stallen på mandag, så var jobben nesten allerede gjort. Jeg fikk tid til en time i går kveld å rydde litt stein og dra grusen lengre oppover i bakken. I dag ble det også noen timer. Først kjørte vi bort noen stein som jeg brukte til å fylle ut helt inn til fjellet. Deretter fylte jeg opp 4 lass på traktoren som vi kjørte bort. Jeg var ganske sliten da jeg var ferdig med å fylle på det siste lasset, men det gikk faktisk fortere enn det jeg trodde det kom til å gjøre. Jeg ble til slutt ferdig, og nå skal det stå å sette seg litt. Det er meldt mye regn i morgen, og ingenting er vel bedre enn det for at grusen skal sette seg. Etter at jeg var ferdig gjerdet jeg om slik at trærne fungerte som gjerdestolper istedenfor at jeg satte ned hurtigstolpene igjen. Her kommer iallefall noen bilder.

Inndelinga
Slik det så ut etter den ene timen i går

Ferdig, men før jeg gjerdet om

Etter omgjerdinga
 SLUTT

2 kommentarer:

Anonym sa...

Koselige bokser;)

Unknown sa...

Takk :) Jeg er veldig fornøyd med de. Hvis jeg ønsker å ta bort den veggen i midten, så er det fort gjort på en to tre (nesten). Bare å dra plankene ut av sporene på hver side. Det samme med de to korte boksveggene. Etterhvert nå så har jeg faktisk vurdert om jeg må male stallen min hvit etterhvert, for at den skal virke litt lysere. Men det er jo en hel jobb det også :)